O femeie care voia să se sinucidă, salvată de un polițist și un jandarm

Astăzi, în jurul orei 7.20, polițiștii Secției 2 din municipiul Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul că sora sa geamănă amenință că se va sinucide, în locuința comună.

La fața locului s-a deplasat patrula mixtă formată din polițist din cadrul Secției 2 și jandarm al G.M.J. Tomis, care a ajuns într-un minut la locul sesizat.

Agentul de poliție Marius Polifron a intrat primul în locuință și a observat-o pe femeia de 42 fiind incoerentă în vorbire, care se automutila.

Polițistul a știut că orice moment contează și, având în vedere faptul că femeia prezenta halucinații, în doar câteva secunde, împreună cu colegul său de la jandarmerie, plutonier Ovidiu Chihaia, au reușit imobilizarea femeii, aceasta fiind preluată de cadrele medicale și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Misiunea polițistului și a jandarmului nu s-a oprit aici, deoarece la spital, femeia a continuat să se manifeste violent, exprimându-și dorința de a se sinucide și nefiind cooperantă.

„Colegii noștri au fost alături de aceasta în fiecare moment, iar după finalizarea investigațiilor, femeia a fost transportată la spitalul din Palazu Mare. Atât Marius, cât și Ovidiu, spun că și-au făcut doar meseria și se bucură că, datorită intervenției lor, o persoană a fost salvată.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Locurile libere la secțiile de terapie intensivă din județul Constanța se numără pe degetele de la o mână

sâm mart. 13 , 2021
Locurile libere la secțiile de terapie intensivă, în spitalele din județul Constanța, se numără pe degetele de la o mână. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, sâmbătă după-amiază mai erau numai cinci locuri disponibile: trei la Spitalul Municipal Medgidia și două la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Andrei” din municipiul […]
terapie intensiva

V-ar putea interesa și: