O femeie care voia să se sinucidă, salvată de un polițist și un jandarm

Astăzi, în jurul orei 7.20, polițiștii Secției 2 din municipiul Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul că sora sa geamănă amenință că se va sinucide, în locuința comună.

La fața locului s-a deplasat patrula mixtă formată din polițist din cadrul Secției 2 și jandarm al G.M.J. Tomis, care a ajuns într-un minut la locul sesizat.

Agentul de poliție Marius Polifron a intrat primul în locuință și a observat-o pe femeia de 42 fiind incoerentă în vorbire, care se automutila.

Polițistul a știut că orice moment contează și, având în vedere faptul că femeia prezenta halucinații, în doar câteva secunde, împreună cu colegul său de la jandarmerie, plutonier Ovidiu Chihaia, au reușit imobilizarea femeii, aceasta fiind preluată de cadrele medicale și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Misiunea polițistului și a jandarmului nu s-a oprit aici, deoarece la spital, femeia a continuat să se manifeste violent, exprimându-și dorința de a se sinucide și nefiind cooperantă.

„Colegii noștri au fost alături de aceasta în fiecare moment, iar după finalizarea investigațiilor, femeia a fost transportată la spitalul din Palazu Mare. Atât Marius, cât și Ovidiu, spun că și-au făcut doar meseria și se bucură că, datorită intervenției lor, o persoană a fost salvată.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.