O femeie de 34 de ani, prinsă la volan, în Constanța, cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool

Fotografie cu caracter demonstrativ

În prima zi de Paște, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis au identificat o femeie, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au mai depistat șase șoferi care conduceau sub influența alcoolului.

Astfel, pe 18 aprilie, în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Câteva ore mai târziu, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DC 20, având permisul de conducere anulat. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tulcei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din localitatea Mihai Viteazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tufănelelor din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se refac stocurile de șalău din complexul natural Razim-Sinoie

mar apr. 21 , 2020
În perioada 23 martie – 18 aprilie 2020, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a desfășurat o nouă serie de acțiuni de repopulare a complexului lagunar Razim-Sinoe cu icre embrionate de şalău (Sander lucioperca), acțiuni ce sunt parte a contractului de servicii Refacerea stocurilor de șalău din complexul natural Razim-Sinoie. […]

V-ar putea interesa și: