O femeie deținea ilegal o armă letală de vânătoare

La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme.

În cadrul activităților derulate, au fost verificați la domiciliu 8 deținători de arme.

Cu această ocazie, a fost constatată o infracțiune și au fost ridicate în vederea indisponibilizării două arme de vânătoare letale, precum și muniția aferentă, respectiv 22 de cartușe de calibrul 12 milimetri.

Astfel, polițiștii au identificat o femeie, de 44 de ani, care deținea la domiciliu o armă letală de vânătoare, tip pușcă cu alice, de calibrul 16 milimetri, având permisul de armă expirat din data de 30 ianuarie a.c.

Arma a fost ridicată în vederea indisponibilizării.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un echipaj de Poliție a urmărit 4 kilometri un motociclist

Dum feb. 25 , 2024
Ieri, în jur de ora 12.00, doi polițiști Vlad și Darius, patrulau pe D.J. 224, în comuna Siliștea, când au observat în trafic o motocicletă condusă de un bărbat, care, la vederea lor, a încetinit vehiculul. Cei doi polițiști și-au dat seama că ceva nu este în regulă și i-au […]

V-ar putea interesa și: