O femeie lovită în zona capului a fost găsită pe o stradă din Constanța

La data de 16 martie, în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Soveja, se află o femeie lovită în zona capului.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului.

„Aceasta a declarat că ar fi fost lovită cu un cuțit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan.”, au precizat reprezentanții IJP Constanța.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt în curs de desfășurare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școala Gimnazială Nr 1 Ciocârlia, grant de 692.482 lei pentru reducerea abandonului școlar

vin mart. 17 , 2023
Școala Gimnazială Nr 1 Ciocârlia este beneficiara unui grant de 692.482 lei în cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, aferent Reformei 3. Reforma sistemului de învățământ obligatoriu pentru prevenirea și reducerea părăsirii timpurii a școlii și  Investiției, respectiv 4. Sprijinirea unităților de învățământ cu risc ridicat de abandon școlar, […]
scoala-nr-1-ciocarlia

V-ar putea interesa și: