O femeie și trei bărbați, reținuți pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat

Marfă găsită în urma perchezițiilor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Constanța, au desfășurat o acțiune în urma căreia patru persoane au fost reținute.

În cursul zilei de ieri, 2 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a patru persoane (trei bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanțe psihoactive, 8 telefoane mobile, 12.000 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele 4 persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 noiembrie, să fie prezentați instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vineri, 4 noiembrie, se oprește curentul parțial în Constanța și Ovidiu și total în două alte localități

joi nov. 3 , 2022
E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde se va opri curentul vineri, 4 noiembrie. Întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Municipiul Constanța, strazile: Prelungirea Barbu Delavrancea, Voievozilor, Posada, Teleajen, Scheia, Putna, Dimitrie Onciu si aleile: Dragaica, Artarului, Lamaitei, Sanzienelor, Morilor, […]

V-ar putea interesa și: