O fetiță de trei luni a murit. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Astăzi, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 3 luni, a decedat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că trupul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile de violență.

Din primele cercetări a reieșit faptul că în această dimineață, în jurul orei 05:00, femeia ar fi hrănit copilul, iar la 07.30 a observat ca acesta nu mai respira.

Fetița locuia în localitatea Movilița. O chema Sofia Ana Maria.

Apelul prin 112 a venit la ora 07:39 . La fața locului a fost trimis un echipaj de tip C2din substaţia  Eforie Sud a Serviciului de Ambulanță a Județului Constanța. A plecat la caz la ora 07:40, a ajuns la 07:57.

„La locul solicitării a fost gasit un copil de sex feminin, de circa 3 luni, decedat, cu lividitati cadaverice prezente, a fost declarat decesul la ora 08:01.”, spun medicii de la SAJ.

Sofia Ana Maria se născuse la termen și era al treilea copil al familiei. Greutatea la naștere a fost de 3340 grame. La evaluarea din luna octombrie a avut greutatea 5000 g, ulterior mama afirma ca a inceput sa scada in greutate. La ora decesului avea circa 3500 g. Era hrănită cu lapte praf.

Cazul a fost predat echipajului de politie zonal. A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.