„O fi lerul ler, dar și lege e lege”

Ministerul Afacerilor Externe a postat un mesaj amuzant, dar cât se poate de serios, pe pagina sa de Facebook.

Polițiștii le atrag atenția celor care sunt pregătiți să încalce legea că și ei sunt gata de acțiune.

„Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re…re…difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat concertele și Fuego și-a cumpărat brad.
Sunt doar câteva semne că sărbătorile se apropie și colindătorii vor bate curând la ușă.
Pentru toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă, le transmitem că și noi suntem pregătiți să îi „colindăm” matinal și inopinat.
Nu le recomandăm să se ascundă în spatele ușii pentru că vom respecta tradiția să batem… cu berbecul și există riscul să fie accidentați.
O fi lerul ler, dar și legea e lege!
P.S. Avertismentul este valabil tot timpul, nu numai de sărbători.”

Foto credit: Bigu Cristi&Facebook Poliția Română.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Accident rutier cu 6 răniți, dintre care 4 minori

lun dec. 10 , 2018
Un accident rutier cu 6 victime a avut loc, luni seară, între localitățile Medgidia și Tortomanu, pe DJ224, la ieșirea din municipiul Medgidia,  Este vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în afara carosabilului. Medicii de la Ambulanță spun că sunt șase victime: doi adulți și patru copii (1an și […]

V-ar putea interesa și: