O firmă care a raportat pierderi de 1,7 milioane lei, la o cifră de afaceri de 1,8 milioane lei, sponsorizează Universitatea Ovidius

O firmă care a raportat pierderi de 1,7 milioane lei, la o cifră de afaceri de 1,8 milioane lei, sponsorizează Universitatea Ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța, prin Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP), a semnat ieri, 14.06.2021, un protocol de colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța (MINAC) și Crama Histria (S.C. Viticola S.A.), a anunțat conf. univ. dr. Emanuel Plopeanu, decanul FISP, prin biroul de presă al universității.

Potrivit sursei citate, colaborarea își propune deschiderea unui șantier arheologic de cercetare sistematică a tumulilor din zona Cogealac, lucrările fiind realizate de cercetătorii MINAC în cooperare cu cadre didactice și studenți ai FISP, în cadrul activităților de practică.

„Acest demers reprezintă un excelent și onorant exemplu de conlucrare între instituții de învățământ și cercetare și mediul antreprenorial. Inițiativa a aparținut directorului Cramei Histria, Paul Fulea, interesat de exploatarea pe termen mediu și lung a obiectivelor arheologice de pe teritoriul societății. Se demonstrează, astfel, posibilitatea armonizării interesului economic cu cel cultural și academic, în vederea unei conlucrări avantajoase pentru toate părțile implicate”, precizează Emanuel Plopeanu.

Paul Folea Radovan este asociatul principal al SC Viticola SA, cu 40,65% din acțiuni, potrivit Confidas.ro.

Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 1.880.154 lei și a raportat pierderi de 1.720.183 lei. A avut, în medie, 8 angajați. Datoriile totale ale firmei sunt de 6.250.816 lei.

În 2019 a raportat pierderi de 1.156.919 lei, în 2018, pierderi de 357.689 lei, în 2017, de 424.419 lei. Ultimul an în care a reușit să facă profit a fost 2016. Este vorba despre 45.024 lei. A fost pe profit și în anii precedenți.

Sursă foto: Facebook, arhivă CT100.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul bolnavilor de covid a crescut, în municipiul Constanța, pentru a doua zi consecutiv

mar iun. 15 , 2021
Numărul bolnavilor de covid a crescut, în municipiul Constanța, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor furnizate de Prefectură. Astfel, azi se înregistra o incidență de 0,09 cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă 27 de cazuri active în ultimele 14 zile. Ieri, incidența a fost de 0,08, iar […]

V-ar putea interesa și: