O firmă care furnizează pește în restaurante, supermarketuri și magazine mici ținea produse în condiții improprii

La data de 24.06.2022 au fost identificate 444 kg diverse sortimente pește și fructe de mare congelate depozitate ambiental, în afara camerei frig, fără a se respecta temperatura de -18 grade C indicată de producător, rugându-se astfel lanțul termic care garantează calitate produsului congelat, a anunțat, pe 27 iunie, Horia Constantinescu, președintele ANPC.

A fost dispusă măsura amenzii de 10.000 lei. Au fost oprite de la comercializare produse în valoare de 8.880 lei.

Operatorul economic va face dovada distrugerii produsele neconforme la un operator economic în termen de 10 zile.

Este vorba despre Bistro Mar La Timona SRL, un furnizor pentru mai multe restaurante, supermarketuri și magazine mai mici. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 97.716.036 lei.

„Atât timp cat ține marfa ce ar trebui să rămână congelată la temperaturi cu mult mai mari întrerupând lanțul termic iar apoi o livrează beneficiarilor pretinzând că aceasta este în regulă îi expune nu numai pe consumatori ci și pe operatorii economici beneficiari ai produselor pentru că vina va cădea asupra lor. Peștele este unul dintre cele mai periculoase alimente.”, a precizat Horia Constantinescu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dr. Florian Stoian: „Nu vă e rușine să vă uitați în ochii locuitorilor?”

Mon Jun 27 , 2022
Pe lângă faptul că este un medic foarte apreciat, Florian Stoian este constănțean. Un constănțean care își iubește orașul și care suferă pentru modul a ajuns acesta să arate. Mai jos puteți citi cea mai recentă postare de pe pagina sa de Facebook (click AICI). Am preluat-o pentru că exprimă […]
dr. florian stoian