O firmă din Constanța, amendată pentru că fabrica ilegal uniforme de polițiști

La data de 4 august 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Constanța.

Astfel, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de articole de echipament din compunerea uniformelor polițiștilor, în valoare de peste 2.000 de lei.

„Totodată, societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 50.000 de lei, în baza H.G. 1061/2002, privind stabilirea uniformei, a echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei și documentului de legitimare pentru polițiști.”, a anunțat IPJ Constanța.

De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza Legii 252/2003, privind registrul unic de control.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O valoare a fotbalului românesc a semnat cu FC Farul

vin aug. 4 , 2023
Începând de astăzi, mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al Farului Constanța. Ajuns la 34 de ani, Budescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimul deceniu. Are 17 selecții (5 goluri) pentru naționala României, a fost declarat cel mai bun fotbalist român în 2017 și este campion […]

V-ar putea interesa și: