O firmă din Tulcea va construi un bloc de patru etaje pe strada Griviței

Lângă viitorul bloc de patru etaje se află două case. Sursă foto: Google Maps

Primăria Constanța a emis o autorizație de construcție pentru un bloc de patru etaje pe strada Griviței, la numărul 40.

Adresa este la intersecție cu strada I. Gh. Duca.

În prezent, pe teren nu se află nicio construcție.

Investitor este SC Biodam SRL. Firma crea să construiască un imobil cu două etaje la subsol și patru deasupra solului. La parter vor fi spații comerciale, iar la etaj locuințe colective.

Firma are sediul în Baia, județul Tulcea. Obiectul de activitate este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Asociat unic este omul de afaceri Uda Gigi.

Potrivit Termene.ro, Biodam SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri de 67.359.984 lei, un profit de 251.809 lei și datorii totale de 57.977.099 lei.

Autorizația de construcție este valabilă doi ani.

Recomandare: Primăria Constanța i-a dat autorizație milionarului tulcean Tănase Bela pentru un bloc în cartierul Coiciu


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța i-a dat autorizație milionarului tulcean Tănase Bela pentru un bloc în cartierul Coiciu

mar nov. 14 , 2023
Primăria Constanța a emis, în luna noiembrie, o autorizație de construcție pentru una din firmele controlate de omul de afaceri tulcean Tănase Bela, și anume Belnicos Construct SRL. Autorizația îi permite acesteia să ridice un bloc de patru etaje în cartierul Coiciu, pe strada Steagului, pe care marea majoritate a […]

V-ar putea interesa și: