O fostă angajată la firma lui Boroianu a ajuns secretar interimar al Primăriei Constanța

liliana-adam

Liliana Adam este noul secretar interimar al municipiului Constanța. Aceasta a fost numită în funcție după ce primarul Vergil Chițac, după ce s-a decis ca Georgianei Gospodaru să îi fie încetată detașarea pe post.
 
Liliana Adam este jurist și lucrează în Primăria Constanța de numai câteva luni. A fost angajată în februarie la Direcția Urbanism. Aceasta a mai lucrat la Direcția Apele Române, la primăria Lumina și la Gepeto Impex, firma deținută de Robert Boroianu, fost deputat PNL, opozant al actualei conduceri a partidului, și de George Muhscină, care a salvat de la faliment compania lui Boroaianu, de asemenea contestatar, în campania electorală, a lui Vergil Chițac.

Potrivit declarației de avere Liliana Adam deține un teren intravilan de 276 mp dobândit în 1982 prin donație și în 2010 prin sentință civilă împreună cu Teodor Adam, un teren intravilan de 25,02 mp teren aferent cotă parte indiviză (cotă parte 4,42) dobândit prin donație în 2021, titular Cristian Adam. De asemenea, Liliana Adam deține un apartament de 80 mp în Constanța dobândit prin contract de vânzare cumpărare în anul 2000 (titular Liliana Adam), o casă de locuit de 200 mp în Constanța, construită în anul 2014 (titulari Liliana și Teodor Adam) și un apartament de 79,38 mp dobândit prin donație în anul 2021 (titular Cristian Adam). Liliana Adam are deschis un depozit la ING Bang deschis în anul 2020 în care are suma de 158.000 de lei. Ca venituri, în anul 2020 Liliana Adam a obținut drepturi salariale de la Art Gama SRL în valoare de 14.522 lei, soțul ei a obținut drepturi salariale de la Duna Mar Trans SRL în valoare de 17.734 lei. De asemenea, soțul acesteia a obținut dividende de la Duma Mar Trans SRL în valoare de 185.000 de lei. Conform declarației de interese, Liliana Adam a menționat că este unic asociat la Art Gama SRL unde ține 20 de părți sociale în valoare totală de 200 de lei și a fost administratorul aceleiași societăți până la data de 12 noiembrie 2020.

Vă recomandăm și:

De ce s-a supărat PNL pe Robert Boroianu (și viceversa)

Robert Boroianu: Apa potabilă furnizată către populație trebuie să fie gratuită

Firma unei antreprenoare specialistă în hipnoză, ex-directoarea unor magazine de mezeluri, renovează școli din Constanța și birouri din Consiliul Județean pentru un milion de lei

Sursa foto: Facebook/ Liliana Adam 

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.