O idee excelentă: Primăria Constanța va construi un parc în locul actualului RAR

rar
Curtea RAR Constanța,plină ochi de mașini de luni până vineri, se va transforma în cel mai nou parc din oraș

Primăria Constanța va construi un parc nou în locul actualului Registru Auto Român, aflat în cartierul Compozitorilor.

Anunțul nu a fost făcut de primarul Vergil Chițac, ci de city manager, Felicia Ovanesian, pe pagina sa de Facebook, la ceas de seară.

„Facem un parc! Relocăm RAR-ul într-o zonă adecvată activității, reducem în consecința traficul, mai ales cel greu, absolut incompatibil cu zona locuințelor colective! Recuperăm terenul si il transformăm în parc, pentru uzul cetățenilor atât de greu încercați de activitatea RAR în zonă! Nițică răbdare, să se aprobe bugetul și dăm drumul la proiect!“, a scris Felicia Ovanesian.

Locuitorii din zonă au adresat o cerere oficială fostei administrații prin care solicitau crearea unui parc în zonă. Li s-a spus că nu se poate.

Ar fi singurul parc din cartierul Compozitorilor. Inițial, acesta era prevăzut cu spații verzi, dar, prin PUZ-uri succesive, acestea au fost înlocuite de case și blocuri.

Parcul ar trebui prevăzut și cu locuri de parcare pentru cei care vin din zonele învecinate. În cartierul Compozitorilor nu este amenajat niciun loc de parcare public, toate sunt proprietate privată.

Citește și: Felicia Ovanesian și-a început, deja, campania electorală pentru 2024?

Zen Residence
energia residence

2 thoughts on “O idee excelentă: Primăria Constanța va construi un parc în locul actualului RAR

  1. Ahahahahah
    Cum a fost asta “nitica rabdare sa aprobam bugetul” :))))))):))))))))))):)))))))) madame Ovanesian, daca ceri cate 100 de ron de la fiecare persoana din zona faci rost de bani pt un parc :)))))
    In alta ordine de idei, pare o decizie buna avand in vedere faptul ca zona, prin constructiile din ultima perioada, a devenit foarte populata

  2. Cumpărați loturi de teren de la persoane fizice , dintre casa , blocuri pentru a realizarea de locuri de parcare și Spatii de joaca pentru copii .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scenariul hibrid dispare. Ori toți la școală, ori toți acasă

Thu Jan 14 , 2021
Scenariul hibrid, care a dat multe bătăi de cap elevilor și profesorilor, dispare. Acesta presupunea ca jumătate din elevi să învețe de la școală, jumătate online, de acasă. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat la Digi24 că scenariul hibrid nu va mai exista din 8 februarie, atunci când ar urma […]
elevi