Imaginea din cartierul Henri Coandă care o să vă surprindă, cu siguranță

Henri CoandaHenri Coandă, cartierul care a creat o mulțime de controverse în rândul constănțenilor, are și imagini surprinzătoare.

Reporterii Constanța 100% au surprins una dintre acestea, zilele trecute. Un loc aflat în fața unuia dintre blocurile de tablă, foarte bine și frumos îngrijit, o oază de verdeață într-o zonă în care nu se pune mare preț pe estetic.

Locatarii au plantat flori, au pus ghivece pe margine și au avut grijă să aducă și un steag tricolor în oaza lor de verdeață.

Iată cum arată această grădină. Vă place?

henri coandă

Vă recomandăm și:

Decebal Făgădău: „Sper ca noile blocuri din Henri Coandă să fie date în folosință până la finele acestui an”
REFERENDUM pentru mutarea romilor din cartierul Henri Coandă din Constanța. Sunteți de acord?
În Henri Coandă se mai construiesc 16 blocuri. Sunteți de acord?
Cartierul Henri Coandă a distrus piața imobiliară din zonă. VIDEO

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a modificat programul la Delfinariu

mar oct. 3 , 2017
Începând cu data de 01 octombrie 2017 programul de lucru al sectiilor ACVARIU, DELFINARIU, PLANETARIU, MICROREZERVATIE si PASARI EXOTICE este urmatorul: Luni – duminica intre orele 08:00 – 16:00 Demonstratii Delfinariu: orele 11:00 si 15:00 Demonstratii Planetariu: orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15 Programul de vizitare al sectiilor Luni – duminica […]

V-ar putea interesa și: