O mămică disperată: „Mi-au răspuns domnii politicieni doar când erau în campanie! Ne-au promis că se rezolvă, dar cum campania a trecut, au uitat de noi”

Constanța duce lipsă acută de spații de joacă și spații verzi. Copiii nu au unde să se joace. De fapt, au de ales între a se juca printre mașini sau pe stradă și a sta în casă, cu ochii în ecrane.

Același lucru ni l-a transmis o mamă care spune că este în pragul disperării din cauza acestei probleme. Culmea, stă într-una din zonele bune din Constanța.

Iată mesajul său.

„Ma scuzati ca-mi permit, dar pur și simplu sunt un parinte disperat, mamă a doi baieti care nu au unde sa se joace langa casa lor! Nu interesează pe nimeni, din pacate, scriu de o groaza de timp… Cum este posibil ca în zona Dacia și Tomis lll să nu existe nici un loc de joacă…? Avem Scoala 6 care are terenul închiriat unor persoane fizice, iar piticii din zona sunt nevoiți sa se joace printre mașini si blocurile noi care se construiesc între străzile Nicolaie Tonitza și Aleea Cameliei! Dl. Fagadau ne-a promis un loc de joaca, dl. Stelian Ion promitea deschiderea curților din zona școliilor…

Avem în zona 2 creșe și doua grădinițe ca număr de copiii sunt foarte mulți… Este posibil sa fie desființat locul de joaca și sa se construiască blocuri? Chiar nu interesează pe nimeni soarta acestor pitici!

PUZ-ul unei zone fără niciun loc de joacă

Scriu de mai mulți ani pe toate rețelele de socializare… mi-au răspuns domnii politicieni doar când erau în campanie! Ne-au promis că se rezolvă, dar cum campania a trecut clar au uitat de noi. Îi rugăm sa nu uite ca urmează și alte campanii și nu o sa uitam nici noi, părintii acestor copilasi care se joaca pe noile parcări din zona între mașini!”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “O mămică disperată: „Mi-au răspuns domnii politicieni doar când erau în campanie! Ne-au promis că se rezolvă, dar cum campania a trecut, au uitat de noi”

  1. credeti ca sint atitea terenuri virane in fiecare cartier incit sa fie amenajate locuri de joaca la poarta ?

    1. Sunt…dar se construiesc blocuri și parcări…veniți la noi în zona langa Școala 6Dacia și o sa va convingeți!Pe locul de joaca al copiilor nostri se afla acum în construcție un bloc cu 5 etaje…si parcări pe fiecare bucatica de spațiu verde!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris începe distribuirea pubelelor galbene în Năvodari

Mon Aug 16 , 2021
Polaris M Holding începe, săptămâna viitoare, distribuirea pubelelor galbene pentru gospodăriile din Năvodari. Pubelele galbene sunt destinate exclusiv pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.Acestea vor fi ridicate săptămânal de societatea de salubrizare, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere. Ridicarea și transportul deșeurilor reciclabile […]