O mașină a căzut 30 de metri în gol și a luat foc. Șoferul a scăpat

Şoferul unui autoturism a scăpat cu răni uşoare după ce maşina pe care o conducea a părăsit carosabilul şi a căzut 30 de metri în gol, pe un drum din judeţul Vâlcea. Tânărul de 22 de ani care se afla la volan a reuşit să iasă din autovehicul înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Vâlcea, accidentul a avut loc pe un drum din comuna Ioneşti, iar primele date arată că şoferul, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă.

Maşina a căzut în gol aproximativ 30 de metri de pe digul staţiei unei hidrocentrale , în apropierea râului Olt. La scurt timp de la impact autovehicul a lua foc, însă şoferul a reuşit să se salveze. Acesta a declarat că se afla singur în autoturism.

Bărbatul, care este din localitatea Vitomireşti, judeţul  Olt, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital pentru investigaţii medicale.

Sursă foto: IPJ Vâlcea

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “O mașină a căzut 30 de metri în gol și a luat foc. Șoferul a scăpat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 500.000 de doze Pfizer sosesc azi în România

Mon Apr 12 , 2021
Astăzi, 12 aprilie, sosește în România o nouă tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 511.290 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt […]