O maşină condusă de un băiat de 14 ani, în care se mai aflau 9 minori, s-a răsturnat

O maşină condusă de un băiat de 14 ani, în care se mai aflau 9 minori, cu vârste cuprinse între 14 Şi 17 ani, s-a răsturnat pe un câmp aflat lângă satul Plopu, judeţul Brăila.

Potrivit informaţiilor furnizate marţi de IPJ Brăila, în urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a nouă dintre adolescenţi, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din primele date, unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, ar fi sustras un vehicul din incinta fermei părinţilor săi, iar în timp ce se deplasa cu viteză pe un drum agricol a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat.

În continuare se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Având în vedere că evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulaţiei publice, acesta nu este încadrat la categoria accident rutier.

Sursa: Agerpres

Zen Residence



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ludovic Orban va prezenta măsurile luate de Guvern în contextul deschiderii anului școlar și al alegerilor locale

Wed Aug 12 , 2020
Ludovic Orban va fi prezent astăzi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, de la ora 13.00, pentru a prezenta un raport referitor la măsurile Guvernului împotriva răspândirii COVID-19, în contextul deschiderii anului şcolar pe 14 septembrie şi organizării alegerilor locale în 27 septembrie. Pe 27 iulie, preşedintele Camerei […]
Ludovic Orban, președintele PNL