O mașină a luat foc în Faleză Nord

O mașină a luat foc în municipiul Constanța, în cartierul Faleză Nord.

Este vorba despre intersecția dintre străzile Dorobanți și Pescarilor.

Mașina care a luat foc este un Mercedes clasa A.

O echipă a ISU Dobrogea a ajuns la fața locului și a lichidat incendiul.

inendiu masina

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ar putea ajunge la închisoare pentru că au construit fără autorizațiile necesare în zone cu regim de protecție

joi mart. 1 , 2018
Poliția Locală Constanța a sesizat instanța în cazul a trei cazuri de construcții ilegale, depistat în luna februarie. Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, a precizat că instituția „a sesizat unitatea de parchet competentă material în trei cazuri, pentru executarea de lucrări de construcții într-o […]
politia locala constanta

V-ar putea interesa și: