O navă încărcată cu bitum a eșuat la intrare în Portul Mangalia

O navă sub pavilion Panama, pentru transport produse petroliere, ce avea la bord bitum, a eşuat în această dimineaţă, la ora 9.10, în timpul manevrei de intrare în Portul Mangalia.

„A fost solicitată intervenţia remorcherelor, iar la ora 13.50 nava a fost dezeşuată  şi urmează să fie acostată în siguranţă în port.”, a transmis ANR.

În toată această perioadă şenalul navigabil nu a fost blocat şi nici nu s-au înregistrat urme de poluare.

Căpitănia Portului Mangalia face cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestui eveniment.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrările de reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă

joi sept. 28 , 2023
Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 între gara CFR și stațiunea Mamaia continuă pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, a anunțat Primăria Constanța. Au fost intruse în subteran rețelele de utilități, a fost realizată infrastructura pentru pista de biciclete […]

V-ar putea interesa și: