O navă turcească de război, în Portul Constanța, de Ziua Marinei. Poate fi vizitată

Corveta turcească TCG „Kinaliada” (F-514). Sursă foto: Facebook/ T.C. Bükreş Büyükelçiliği / Ambasada Republicii Türkiye la Bucureşti

Corveta turcească TCG „Kinaliada” (F-514) va face o escală în portul Constanța, în perioada 12-16 august, pentru a participa la „Ziua Marinei Române”, alături de navele militare și civile românești.

Forțele Navale Române au anunțat că, după acostarea navei, o delegație de la bord va efectua, sâmbătă, 12 august, vizite oficiale la Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” și la autoritățile locale din Municipiul Constanța, iar un detașament de militari turci depune o coroană de flori la Cimitirul Internațional Militar din Slobozia în memoria eroilor turci.

Corveta TCG „Kinaliada” (F-514) va putea fi vizitată de populația civilă sâmbătă, 12 august, în intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00-16.00.

Recomandare: Ziua Marinei Române 2023. Programul evenimentelor organizate de Forțele Navale Române

Marți, 15 august, corveta turcească va fi prezentă în dispozitivul naval de pe mare, alături de navele militare românești, la Exercițiul demonstrativ întrunit „Forțele Navale Române 23”, iar Garda de Onoare, constituită pe faleza din fața Comandamentului Flotei pentru primirea oficialităților, va fi alcătuită din plutoane de militari din Franța, Statele Unite ale Americii, Turcia, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” și Forțele Navale Române.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concerte în Mamaia în weekend. Connect-R și Elena Gheorghe urcă pe scenă

mie aug. 9 , 2023
Minivacanța care începe la sfârșitul acestei săptămâni va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turiști, dar și două zile de concerte live, pe scena din centrul stațiunii. OMD Mamaia Constanța a completat programul evenimentelor de weekend cu încă un spectacol, în seara de 15 august, dedicat […]

V-ar putea interesa și: