O nouă sesiune de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliție de Frontieră Oradea. 240 de locuri pentru dobrogeni

Persoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Candidaţii care au domiciliul ori reşedinţa în judeţele Constanța și Tulcea au la dispoziţie 240 de locuri pentru şcolarizare, dintre care două locuri sunt destinate persoanelor de etnie rromă, iar alte două minorităţilor.

Toate informaţiile legate de condiţiile pentru participarea la concurs, documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, dar şi modul de organizare a recrutării sunt disponibile pe pagina de internet a Gărzii de Coastă, la adresa:

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/n-garda-de-coast-informaii-de-interes-public-cariera-135/

De asemenea, pot fi solicitate informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon:

0241-641188 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al Gărzii de Coastă (interior 26063, 26081) – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Constanța.

0240-534180 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Tulcea.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mihai Daraban, președintele CCIR: A fost un jaf ce s-a întâmplat cu retrocedările. Va trebui să învățăm de la ce a făcut Viktor Orban cu BMW

Fri Mar 11 , 2022
Mihai Darban, președintele Camerei de Comerț a României, a declarat că ce s-a întâmplat în Constanța în domeniul retrocedărilor a fost un jaf și a spus că investitorilor trebuie să li se pună teren la dispoziție. „Ați văzut cum a zburat Voestalpine din Constanța. Au plecat pentru că i-am pus […]