O nouă stradă cu sens unic in cartierul Inel II din Constanța

Începând de luni, 04 noiembrie, strada Dumitru Marinescu din Constanța devine arteră cu sens unic, dinspre strada Ion Roată spre strada Eliberării.

Măsura a fost luată pentru evitarea formării de ambuteiaje și pentru fluidizarea traficului rutier.

Primăria roagă participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputatul PRO România Mircea Banias cere reînființarea Serviciului Maritim

joi oct. 31 , 2019
Deputatul PRO România Mircea Banias a solicitat miercuri, 30 octombrie, în cadrul ședinței de audiere a ministrului delegat pentru Transporturi, Infrastructură și Comunicații, Lucian Bode, reînființarea Serviciului Maritim.  „România a fost, timp de peste 100 de ani, una dintre marile puteri maritime ale lumii, cu o flotă de peste 300 […]

V-ar putea interesa și: