O nouă tulpină de covid-19 a fost descoperită în Anglia

Ministrul Sănătății din Anglia, Matt Hancock, a confirmat, azi, pentru ziarul The Mirror, că Londra și zone întinse din sud est-ul țării vor intra în nivelul 3 de securitate de miercuri, 16 decembrie.

Acesta a afirmat că măsura vine ca urmare a faptului că o tulpină nouă de Covid-19 a fost descoperită, care are o capacitate mai mare de infectare, dar care nu cauzează simptome severe.

Matt Hancock a declarat că nouă tulpină este analizată de oamenii de știință ai guvernului „chiar în acest moment”.

Acesta a adăugat că, în opinia sa medicală, „este foarte neprobabil ca această nouă tulpină va afecta vaccinul și impactul vaccinului”.

„Vom ști însă în câteva zile, după ce terminăm testele pe care le avem în derulare”, a spus acesta.

Noua tulpină pune paie pe foc într-un scandal din Anglia, unde s-a creat deja un conflict, între consilierii locali din Londra și primul ministru Boris Johnson, care a cerut, prin purtătorul său de cuvânt, ca școlile să fie deschise până la sfârșitul trimestrului. Consilierii se opun.

Citește și: Coronavirusul a mai făcut un mic pas înapoi în municipiul Constanța

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cine sunt parlamentarii de Constanța. Printre ei, o asistentă medicală, o directoare la o firmă cu un singur angajat, un consilier juridic la RAEDPP

Mon Dec 14 , 2020
Biroul Electoral Judeţean Constanţa a transmis, luni, repartizarea mandatelor în judeţ în urma alegerilor din 6 decembrie. Astfel, PNL are cinci parlamentari, PSD şi AUR – câte patru, iar USR-PLUS – trei parlamentari. Partidul Naţional Liberal a obţinut, în judeţul Constanţa, cinci mandate de parlamentar în urma alegerilor din 6 […]
senatori constanta