O parte din angajații Primăriei Constanța nu au toaletă la muncă. Unde sunt nevoiți să-și facă nevoile

Strada Ecaterina Varga din municipiul Constanța

Primăria Constanța are o problemă mare: lipsa de spații. Are birouri împrăștiate prin tot orașul, iar unele dintre ele pur și simplu sunt improprii.

Viceprimarul Florin Cocargeanu a precizat că oamenii care muncesc într-un sedi al primăriei, cel de pe strada Ecaterina Varga, din zona peninsulară a orașului, au rămas fără toaletă, după ce o parte din clădire s-a retrocedat, și fără apă curentă.

„Oamenii trebuie să se deplaseze la 200 de metri distanță ca să se ducă la toaletă, la un sediu care aparține de Consiliul Județean Constanța.”, a precizat Florin Cocargeanu.

Acesta a mai spus că sunt probleme și cu dotările.

„Primăria are o foarte mare problemă cu dotările De exemplu, există un serviciu unde 9 oameni lucrează pe 6 calculatoare, în anul 2020, când toți vrem digitalizare.”, a subliniat viceprimarul.

Din lipsă de spațiu, acesta a ales să se mute din sediul central al Primăriei Constanța într-unul situat pe strada Sulmona.

Detalii despre acest lucru, dar și multe altele, puteți afla din emisiunea „Realitatea locală”, difuzată de Dobrogea TV, la care au fost invitați viceprimarii Florin Cocargeanu și Ionuț Rusu.

Citește și: „Nu există parcări prea puține, ci numai parcări prea ieftine”. Apel către Primăria Constanța: nu reinventați roata


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “O parte din angajații Primăriei Constanța nu au toaletă la muncă. Unde sunt nevoiți să-și facă nevoile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident soldat cu două decese între un autobuz, un autoturism și un autocamion

vin dec. 11 , 2020
UPDATE. Două persoane au murit în urma accidentului. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2B Buzău – Brăila, în localitatea Căldărușa,  pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 1 autobuz, un autoturism și un autocamion. Traficul […]

V-ar putea interesa și: