O parte din Constanța a rămas fără apă caldă și căldură

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Moldovei, str. Moldovei intersecție cu str. Bogdan Vodă și bd. Mamaia din Constanța nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, fiind afectată o parte din zona Capitol.

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariilor.

Acestea estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bobby George Marius Păunescu, executat silit fără cale de atac de Ciprian Marica

mie ian. 4 , 2023
Omul de afaceri Bobby George Marius Păunescu este executat silit fără cale de atac de Ciprian Marica. Iată date publice din dosarul aflat pe rolul instanței. Informaţii generaleNr. unic (nr. format vechi) : 63688/299/2022Data inregistrarii 19.12.2022Data ultimei modificari: 28.12.2022Sectie: Secţia I CivilăMaterie: CivilObiect: încuviinţare executare silită 119/2018Stadiu procesual: Fond PărţiNume […]

V-ar putea interesa și: