O parte din constănțeni au rămas fără apă caldă, în urma unei avarii a Electrocentrale S.A.

electrocentrale sa cet palas

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 13.10.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 65, 71, 72.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: bd. Ferdinand, bd. 1Decembrie , str. Bucureşti, str. Avram Iancu, str. Atelierelor.

„Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.”, au precizat reprezentanții RADET Constanța.

Pentru relaţii suplimentare puteți să sunați la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).

Informaţia a fost comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Șase copii aflați în asistență maternală, botezați în Cumpăna

Sun Oct 13 , 2019
Astăzi, 13 octombrie 2019, in ajunul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, șase copii (patru băieți si doua fete) aflați in asistență maternală au fost încreştinaţi la biserica ce are hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Ceremonia religioasă a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Nasii, cei care au ales să […]
botez cumpana