O parte din năvodăreni, nevoiți să-și pompeze mizeriile în canalizare

Primăria Năvodari a semnat, de curând, ordinul de începere a lucrărilor pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră, de pe strada Nuferilor, între pod CFR și strada Corbului.

Lucrările au demarat deja, iar în următoarele trei luni, rețeaua de canalizare menajeră din această zonă va fi extinsă cu 360 metri liniari și vor fi construite 7 noi cămine de apă, cu guri de vizitare din tablă.

Pentru evacuarea apelor uzate de la locuințele situate pe strada Nuferilor se va executa o rețea de canalizare între strada Corbului și strada Nuferilor (după podul CFR).

Astfel se vor racorda 46 de noi proprietăți la rețeaua de canalizare. Racordurile se vor realiza până la limita proprietăților , unde se va monta un un dop pe țeava de racord, urmând ca fiecare consumator să își realizeze căminul de racord.

„În cazul proprietăților care au cota mai jos decât strada, vor executa cămin de racord pe racordul Dn 160mm PVC KG, dar vor evacua apele uzate prin pompare, pompe pe care și le vor procura pe propria cheltuială.”, a precizat primarul Florin Chelaru.

Cu alte cuvinte, și tot ce ajunge la toaletă trebuie pompat în canalizare.

Precizăm că Năvodari este stațiune turistică de interes național.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.