O parte din șoferi care au condus pe contrasens pe autostradă au rămas fără permis

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, George Drăgan, a declarat, la Antena 3, că o parte dintre șoferii care au mers pe contrasens pe autostrada A2 și A4, în Constanța, au fost identificați.

Poliţiştii au reţinut deja permisele a trei dintre cei 20 de şoferi.

„Colegii mei din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța fac verificări pentru depistarea persoanelor, pentru că o parte din ele au fost identificate, se știe identitatea acestora și domiciliul și se fac verificări pentru depistarea lor și pentru luarea măsurilor legale.
În acest caz, pentru fapta pe care au comis-o, vor fi sancționați și contravențional, însă li se vor reține și permisele de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Georgian Drăgan a fost întrebat dacă există sisteme de monitorizare pe autostrada A2 sau au făcut acele verificări în baza filmulețelor realizate de șoferii participanți la trafic, iar acesta a răspuns:

„Pe autostradă sunt și camere ale administratorului drumului, care pot fi folosite la nevoie, însă, în situația de față, vorbim de aceste imagini ale mai multor participanți la traficul rutier, care au fost vizionate de colegii mei și au fost identificate autoturismele respective și conducătorii acestora și vor fi luate măsurile legale în acest caz”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

IGPR a dat asigurări că toţi cei vinovați vor fi sancţionaţi.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • N-au cum , contestare si au castig de cauza. Pentru contraventii trebuie trecut ” agentul constatator” cine este , youtubul? Dashcam-ul este omologat? Nope , asa ca nu va plati nimeni nimic. Dashcam-ul te ajuta la politie cand este vorba de un eveniment rutier si este cuvantul tau contra cuvantului celuilalt. La infractiune, da, se poate lua in calcul camera dar la contraventie ioc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.