O persoană a murit într-un microbuz

O persoană a murit într-un microbuz care circula pe ruta Valu lui Traian – Poarta Albă.

Apelul la 112 a fost dat la ora 07.20. S-a anunțat că o persoană este inconștientă în mijlocul de transport.

La fața locului a ajuns un echipaj care a încercat să o resusciteze, dar în zadar. A decedat pe marginea drumului.

Persoana respectivă era cunoscută cu antecedente medicale.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “O persoană a murit într-un microbuz

  1. Am înțeles că avea antecedente medicale, înseamnă că are și un nume, unde domiciliază și de ce sex este? Dacă este secret, spuneți măcar sexul, vărsta. Oricine a fost decedați, Dumnezeu să-l odihnească, să aibă grijă de sufletul lui iar familiei, multă putere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul cazurilor active de covid în municipiul Constanța, sub pragul de 300

vin dec. 17 , 2021
Numărul cazurilor active de covid în municipiul Constanța a trecut sub pragul de 300. Azi au fost raportate 299 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile, spre deosebire de 303, ieri. Incidența în municipiul Constanța a a ajuns la 0,97 de cazuri la mia de locuitori, peste media la nivelul […]

V-ar putea interesa și: