O pisică salvată din ruinele cutremurului din Turcia nu mai vrea să îl părăsească pe salvator

Imaginile unei pisici salvate din ruine în urma cutremurului din Turcia au devenit virale, fiind vizionate de zeci de milioane de oameni.

Pisica recuperată din blocurile prăbușite în orașul Gaziantep nu mai vrea să îl părăsească pe salvator. Din imagini, se pare că sentimentul este reciproc.

@ct100.ro

O pisică salvată din ruinele cutremurului din Turcia nu mai vrea să îl părăsească pe salvator

♬ original sound – CT100.ro

Turcia a decis, duminică, în cea de-a 14-a zi după seismul din 6 februarie, să oprească operaţiunile de căutare a supravieţuitorilor, mai puţin în cele mai afectate două provincii ale ţării, Kahramanmaras şi Hatay, a anunţat agenţia guvernamentală pentru managementul dezastrelor şi situaţiilor de urgenţă (AFAD), informează AFP, citată de Agerpres.

„Într-un număr mare de provincii, eforturile de căutare s-au terminat. Ele vor continua în provinciile Kahramanmaras şi Hatay, în jurul a 40 de clădiri”, a declarat Yunus Sezer, directorul AFAD.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a devastat sudul ţării şi Siria a făcut 40.689 de morţi în Turcia, potrivit celui mai recent bilanţ oficial publicat duminică de AFAD.

Vicepreşedintele turc, Fuat Oktay, a raportat că 105.000 de clădiri s-au prăbuşit sau au fost grav avariate, iar cele din urmă vor fi demolate. 

Sursă video: Sabah


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucraina a adâncit Canalul Bâstroe de la 3,9 la 6,5 metri, deși ambasada de la București spunea că se efectuează numai lucrări de întreținere

lun feb. 20 , 2023
Adâncimea Canalului Bâstroe a crescut de la 3,9 la 6,5 metri, ceea ce este „o mare oportunitate pentru capacitatea fluvială a Dunării”, a anunțat ministerul ucrainean al infrastructurii. Asta deşi Ambasada Ucrainei la Bucureşti a susţinut că este vorba doar despre lucrări de întreţinere a căii navigabile. Ministrul infrastructurii a […]

V-ar putea interesa și: