O polițistă de 25 de ani s-a sinucis în baia unei gări. S-a împușcat în tâmplă

O polițistă de numai 25 de ani s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare. Era căsătorită de numai câteva luni. Adela Loredana era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia.

În această dimineaţă, tânăra şi-a pus capăt zilelor, cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia, din motive încă necunoscute. Potrivit unor surse, însă, tânăra ar fi avut anumite certuri în familie, scrie Antena 3.

Poliţista a intrat la muncă la ora 8.00 Şeful tinerei spune că aceasta ar fi venit într-o stare foarte bună de spirit. A ieşit la un moment dat din birou să vorbească cu soţul său, şi el poliţist. Când conversaţia s-a încheiat, tânăra s-a îndreptat spre baia gării, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită, scrie Observator News.

Îngrijorat după conversaţie, soţul Adelei i-a alertat un coleg să îi spună să meargă să o caute că nu reuşeşte să mai dea de ea și îi e frică că ar fi putut face ceva grav. Lucru care s-a şi confirmat câteva minute mai târziu.

„La data de 19 ianuarie, ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Au fost chemate ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

Adela şi soţul său, care a fost şi el poliţist la Strehaia, dar promovase examenul de ofiţeri şi era şef de secţie într-o comună doljeană Melineşti, se căsătorise în luna septembrie 2020. Cei doi păreau extrem de fericiţi. Nimeni nu ar fi bănuit că o frumoasă poveste de iubire s-ar putea încheia atât de dramatic.

Sursa: Observator News

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Colegiul „Mircea cel Bătrân” face angajări

Wed Jan 19 , 2022
Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: inginer de sistem II S; îngrijitor I M; laborant II S. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele […]
colegiul mircea cel batran