O polițistă din Constanța a murit la numai 40 de ani

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța deplânge stingerea fulgerătoare din viață a comisarului șef de poliție Cătălina Popa, care, astăzi, din nefericire, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

„De-a lungul carierei, cu o experiență de 15 ani, colega noastră, în vârstă de 40 de ani, a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar din anul 2017 și până în prezent, a activat ca șef al Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost un exemplu al puterii de a excela pe toate planurile.

Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru instituția noastră.”, a spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

IPJ transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să o odihnească în pace!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BEC a prezentat rezultatele finale la alegerile parlamentare

sâm dec. 12 , 2020
Biroul Electoral Central (BEC) a prezentat, sâmbătă, rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, cele mai multe voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat fiind obţinute de PSD. Urmează atribuirea mandatelor de parlamentari. Camera Deputaţilor PSD  – 1.705.786 voturi PNL – 1.486.402 voturi. USR-PLUS – 906.965 voturi AUR – 535.831 […]

V-ar putea interesa și: