O polițistă, mamă a doi copii, a pierdut lupta cu cancerul la numai 36 de ani. „Să le veghezi de sus în tot locul și la orice pas!”

Tragedie în familia unei polițiste. Ioana Petrea a încetat din viață la numai 46 de ani, lăsând în urmă două fiice și un soț.

„Ioana Petrea lucra la Secția 4 Poliție din Galați, era căsătorită  și avea două fetițe, de 5 și 7 ani. În decembrie 2021, Ioana Petrea fusese diagnosticată cu o tumoră malignă la cap, care îi afectase vederea. Avea nevoie de o operație urgentă în străinătate. Sute de oameni cu suflet mare și-au unit eforturile în 2022, au donat și i-au redat Ioanei șansa de a-și vedea fetițele crescând. Lucrurile intraseră pe un făgaș normal și Ioana părea că a învins cancerul.
Din nefericire, ieri seară, Ioanei i s-a făcut rău, a fost dusă la spital, în stare foarte gravă și, în această dimineață, a încetat din viață.
Drum lin în Lumină, Ioana!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Poliției.

„Cu mare durere in suflet grup minuna, ingeri ai Ioanei va aducem aceasta veste trista. Ioana de astazi ne va veghea din ceruri. Golul lasat in urma este infinit si imens . Nu te vom uita niciodata! Ceasul despartirii a sosit, lasand in urma un gol imens si lacrimi de durere fara margini. Sa le fii alaturi mereu fetelor, sa le veghezi de sus in tot locul si la orice pas!”, a scris o prietenă pe rețelele de socializare.

„Sincere condoleante familiilor indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramași”, este alt mesaj.

În ianuarie 2022, presa locală scria că Ioana și Cătălin Petrea formează o familie de polițiști din Galați, al cărei univers este întregit de două fetițe, de 4 și 6 ani. În urmă cu câteva săptămâni, lumea lor perfectă s-a spart în bucăți, odată cu un verdict medical care îi anunța că femeia, în vârstă de 35 de ani, ar putea avea o boală mortală. Rezultatul analizelor, primit zilele trecute, le-a confirmat cele mai negre așteptări. Tânăra mămică are o tumoră malignă la cap și nu poate fi operată în România.

Ioana Petrea este polițistă la Secția 4 din Galați pentru că a crezut că are probleme cu vederea, așa că s-a îndreptat către un oftalmolog. Specialistul i-a spus însă că nu ochii erau cei care îi făceau probleme și a indicat drept posibilă cauză un alt factor. Așa a ajuns să facă alte investigații, testele imagistice punând-o pe tânără în fața unui posibil diagnostic crunt; o tumoră localizată la nivelul creierului. Vestea a picat înainte de Crăciun, imediat după sărbători tânăra ajungând să fie văzută de mai mulți medici din țară.

A ajuns și la Cluj, unde specialiștii de acolo s-au încumetat să facă o intervenție. „Au operat-o prin nas, au intervenit prin sinusuri. Când s-a ajuns la acel meningion, s-au oprit și au extras de acolo proba pentru biopsie. Acum două zile a venit rezultatul. E o tumoră malignă, carcinom necheratinizant slab diferențiat”, spunea atunci soțul Ioanei.

A doua veste rea după teribilul diagnostic este că nu există în România posibilitatea ca Ioana să fie operată. Astfel de intervenții sunt cu grad ridicat de risc, iar operația trebuie făcută cât mai repede. Au făcut un apel umanitar pentru a putea ajunge în Italia, acolo unde mai exista o speranță pentru ea și pentru familie.

Totul s-a năruit însă ieri.

Foto: Viața-libera.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce a ridicat Confort Urban o mașină a Poliției Locale Constanța

sâm mart. 25 , 2023
O mașină a Poliției Locale Constanța a fost ridicată, sâmbătă, 25 martie, de o echipă a Confort Urban SRL. În imaginile de mai sus se vede cum autoturismul Dacia Logan este transportat pe platformă în zona City Mall. Pentru a aflat ce s-a întâmplat în acest caz, l-am sunat pe […]

V-ar putea interesa și: