O porțiune din strada Unirii din Constanța va avea sens unic

strada unirii

O porțiune din strada Unirii din Constanța va avea sens unic.

Primăria Constanța a anunțat că începând de joi, 10 octombrie 2019, strada Unirii va deveni arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor.

De asemenea, primăria a anunțat că, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de modernizare a arterelor rutiere din cartierul Faleză Nord.

În această perioadă se lucrează pentru reabilitarea trotuarelor de pe strada Unirii.

În paralel, începând de mâine strada Unirii va fi închisă pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Războieni pentru frezare și asfaltare. Miercuri și joi se va freza asfaltul, iar vineri se va asfalta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET Constanța începe umplerea cu apă a instalațiilor

mar oct. 8 , 2019
R.A.D.E.T. Constanța informează consumatorii racordați la sistemul de termoficare că începând cu data de luni, 14 octombrie 2019, va demara lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii. Regia roagă consumatorii să își verifice instalațiile proprii pentru evitarea inundațiilor accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor. Pentru situații […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: