O premieră globală la NEVERSEA

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții. În plus, îți poți creea Vocea Ta AI și să-ți faci cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, o tehnologie care permite să amprentezi o voce și apoi să o tranformi în orice voce.

Neversea, alături de partenerii comerciali au pregătit experiențe memorabile pentru fanii festivalului: DJ care mixează la 50 de metri înălțime, zone de jocuri, zone de relaxare și instagramabile și multe alte activități.

Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie,va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini și zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiștilor naționali și internaționali, vor face ca experiența de festival să fie una memorabilă. 

Anul acesta, 30 de designeri români își dau întâlnire la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii. De asemenea, organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, makeup și tatuaje temporare. Participanții au astfel ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival.

Aici fanii festivalului Neversea pot găsi brand-uri precum: Flash Tattoos, Aer Wear, GNA, Belher, Les Waves, Festival Dresses by GIA, MySimplicated, Hamza, The Black Sheep, Exclusives.ro, Dadarlat, Retro Future și mulți alții. Toți cei care își doresc un look special de festival pot veni la F.A.B. Stage pentru outfit-uri ca pe catwalk. 

Zona de fashion din festival este completată de merch-ul de festival. De la magazinul de peste 100 mp festivalierii vor putea achiziționa tricouri, hanorace, prosoape și multe alte articole vestimentare din noua colecție marca NEVERSEA, numeroase accesorii pentru un look desăvârșit, dar și mici suveniruri care să se transforme în amintirea de la festival. O noutate pentru acest an este că, la zona de merchendise NEVERSEA, se pot face tatuaje temporare, pentru un stil personalizat de festival.

Experiența unică care poate fi trăită timp de 4 nopți și 4 zile la festival este completată de zonele instagramabile, de artiștii stradali, dansatori și cataligari. Spectacolele pirotehnice, show-urile de lumini sau artificiile de zi vor completa experiența celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.  

Cele șase scene ale festivalului sunt cu adevărat spectaculoase, iar mainstage-ul va fi în deplină armonie cu elementul central al Neversea, SOARELE. 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eroii din Tuzla, comemorați la 13 ani de la tragedie

mie iul. 5 , 2023
Forțele Navale Române, împreună cu Forțele Aeriene Române și Forțele pentru Operații Speciale, i-au comemorat miercuri, 5 iulie, pe cei doisprezece eroi care și-au pierdut viața în urmă cu 13 ani, în tragicul accident aviatic produs în proximitatea Aerodromului de la Tuzla. La ceremonia militară și religioasă, organizată la Tuzla, […]

V-ar putea interesa și: