O profesoară de la Sorbona, Paris, conferențiază la Universitatea Ovidius din Constanța

Maria Cândea
Maria Cândea (foto: http://www.univ-paris3.fr)

Maria Cândea, o profesoară de la celebra universitate Sorbona, din Paris, conferențiază la Școala Doctorală de Științe Umaniste din cadrul Universității Ovidius, Cosntanța.

Maria Cândea, de la Université Paris 3 Sorbonne Nouvelle, va susține marți, 5 martie, de la ora 16.000, conferința cu tema „Corpusul în cercetarea doctorală: colectă sau fabricare de date?”

Conferința va fi urmată de o dezbatere alături de studenții doctoranzi participanți. Sunt așteptați la eveniment doctoranzii din anii I și II de studiu din domeniul filologie. Prelegerea va fi susținută în limba română.

Maria Cândea este, potrivit paginii de internet a universității din Sorbona, director adjunct al Departamentului Literatură și Lingvistică Franceză și Latină. A absolvit Universitatea din București, în anul 1994.

Evenimentul va avea loc în sala 128, etaj I, Campus, corp A.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blocul controversat construit de Oil Depol Service SRL pe malul lacului Tăbăcărie a ajuns la ultimul etaj

lun mart. 4 , 2019
Pe malul lacului Tăbăcărie, un bloc se înalță rapid și sigur. A ajuns la etajul al șaselea, care ar trebui să fie ultimul. Este o construcție care iscat controverse de la bun început. Ba chiar un partid politic, USR, a anunțat clar că i se opune. Blocul este construit de […]

V-ar putea interesa și: