O profesoară de la Universitatea Ovidius a murit la nici 45 de ani

Doliu în lumea universitară. Lector universitar Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

„Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.
Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis colegii săi de la Facultatea de Litere.

Ionela Duduță era născută în 1977. Pe 20 august ar fi împlinit 45 de ani.

Absolvise Colegiul Național Constantin Brătescu și Facultatea de Litere a Universității Ovidius. Lucrarea sa de doctorat, finalizată în 2011, a avut titlul „Politețea în conversație.”

A semnat, împreună cu Valentin Ciorbea, lucrarea „Despre germanii dobrogeni într-un volum de studii publicat la Constanţa în anul 1918”, în Germanii dobrogeni – istorie şi civilizaţie, editura Muntenia.

Completare: Profesoara Ionela Duduță va fi condusă miercuri pe ultimul drum


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În pandemie se plângea că și-a vândut mașina ca să aibă ce să mănânce. Acum câștigă o mie de euro pe seară

Dum iul. 10 , 2022
Mihai Trăistariu spunea anul trecut că o duce atât de rău încât a fost nevoit să-și vândă un apartament din cele 7 pe care le deținea. Și-a vândut și mașina și ajunsese în pragul depresiei, afirma el. Acum, artistul e mulțumit de banii pe care îi câștigă, a spus cum […]
mihai traistariu

V-ar putea interesa și: