O profesoară de la Universitatea Ovidius a murit la nici 45 de ani

Doliu în lumea universitară. Lector universitar Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

„Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.
Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis colegii săi de la Facultatea de Litere.

Ionela Duduță era născută în 1977. Pe 20 august ar fi împlinit 45 de ani.

Absolvise Colegiul Național Constantin Brătescu și Facultatea de Litere a Universității Ovidius. Lucrarea sa de doctorat, finalizată în 2011, a avut titlul „Politețea în conversație.”

A semnat, împreună cu Valentin Ciorbea, lucrarea „Despre germanii dobrogeni într-un volum de studii publicat la Constanţa în anul 1918”, în Germanii dobrogeni – istorie şi civilizaţie, editura Muntenia.

Completare: Profesoara Ionela Duduță va fi condusă miercuri pe ultimul drum
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

În pandemie se plângea că și-a vândut mașina ca să aibă ce să mănânce. Acum câștigă o mie de euro pe seară

Sun Jul 10 , 2022
Mihai Trăistariu spunea anul trecut că o duce atât de rău încât a fost nevoit să-și vândă un apartament din cele 7 pe care le deținea. Și-a vândut și mașina și ajunsese în pragul depresiei, afirma el. Acum, artistul e mulțumit de banii pe care îi câștigă, a spus cum […]
mihai traistariu

V-ar putea interesa și: