O refugiată din Ucraina a început să plângă într-o benzinărie din România. Ce i s-a întâmplat

Iulia Chernitskaya este o refugiată din Ucraina. Aceasta a ajuns în România ca să scape de războiul pornit de Rusia. Femeia a povestit pe Facebook că un gest al unui bărbat, într-o benzinărie din țara noastră, a făcut-o să plângă.

Ea a scris, într-un mesaj pe Facebook devenit viral, că un bărbat de aproximativ 65 de ani i-a oferit bani, după ce a realizat că este ucraineană. Gestul bărbatului, spune femeia, a emoționat-o până la lacrimi.

„Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani la benzinărie, când m-am întors la mașină după ce am făcut plinul. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română: Ucraina? I-am răspuns: Ucraina. Probabil m-a așteptat când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene”, își începe femeia postarea, care a adunat peste 32.000 de aprecieri.

În acel moment, bărbatul a scos din portofel 100 de lei și i-a spus Iuliei „Glorie Ucrainei”, potrivit femeii.

„Am început să plâng. Am refuzat să iau banii pentru că avea și o mașină veche. Dar și-a deschis portofelul și mi-a mai dat încă 100 de lei. Mi-a zis că am nevoie de ei”, a mai spus femeia.

Femeia a mulțumit și a mai spus că „la urma urmei, el nu știe că 4 copii mă așteptau acasă. Bine că nu i-am spus, că altfel își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar el nu m-a lăsat”.

Iulia a mai scris că apoi s-a urcat în mașină, și-a sters lacrimile, dar nu putea înțelege un lucru.

„Cum așa!!! Întreaga lume ne susține și ne ajută! Ne dau locuințe gratis, mâncare, haine, bani! Și vecinii ruși ne omoară!”, mai spune femeia.

În finalul postării, Iulia mulțumește tuturor, de la cei care au adăpostit-o cu copiii până la prietenii care îi trimit bani ca să aibă cu ce trăi.

Recomandare: Indienii evacuați din Ucraina cântă imnul României

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Iubitorii de poezie au astăzi o bucurie

Mon Mar 21 , 2022
Astăzi este Ziua Internațională a Poeziei. Este sărbătorită pe 21 martie, începând din anul 1999, cu scopul de a promova poezia în rândul oamenilor de pretutindeni, ca artă, dar și ca sursă de emoție și idei profunde. Prima poezie de dragoste din istorie a fost scrisă acum mai bine de […]