O șansă pentru copiii cu malformații grave

spital constanta
Patru copii cu malformaţii grave au fost operaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, urmând ca în cursul zilei de miercuri 31 august alţi doi micuţi cu probleme să fie supuşi intervenţiilor chirurgicale susţinute de medici de renume din Germania şi Austria. Intervenţiile chirurgicale au fost facilitate prin workshopul “Malformaţii congenital grave genitor- urinare şi digestive la copii”, care se desfăşoară în perioada 28- 31 august la SCJU, şi care îi are ca lectori pe: Profesor Doctor Thomas Boemens, Koln, Germania; Doctor Mircia Ardelean, Salzburg, Austria şi Profesor Doctor Constantin Tica, din cadrul SCJU.

“Am pregătit mai mulţi copii cu malformaţii grave din Constanţa şi ţară. De 12 ani operăm, prin această colaborare, copiii cu probleme grave de sănătate”, a precizat Prof. Dr. Constantin Tica.

Workshopul “Malformaţii congenital grave genitor- urinare şi digestive la copii” este organizat de Clinica de Chirurgie Pediatrică, Facultatea de Medicină Constanţa, Colegiul Medicilor din România,  Asociaţia “Hope for the Nations- România” şi New Horizont Romania.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.