O școală din Constanța a rămas fără apă

scoala fara apa raja constanța

RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 22 februarie 2019, în intervalul orar 09,30- 13,30.

Motivul îl reprezintă executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 80 mm, de pe bulevardul Tomis 151, din municipiul Constanța, R

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis 1 și Complex Flămânda. În zonă se alfă și Școala Generală Gheorghe Țițeica.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

RAJA Constanța

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii au vorbit cu elevii de la Școala Gimnazială nr. 43 Ferdinand despre bullying

vin feb. 22 , 2019
Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au vizitat, ieri, elevii Școlii Gimnaziale nr. 43 Ferdinand, din Constanța. Oamenii legii spune că au „desfășurat activităţi informativ-preventive”. Astfel, polițiștii constănțeni au discutat cu elevii clasei a VII-a despre prevenirea comportamentului antisocial, a agresivității […]

V-ar putea interesa și: