O sibiancă și o brașoveancă, tâlhărite în Constanța

hot de buzunare
Hoț de buzunare (imagine cu caracter demonstrativ; sursă: http://grandsolmartimesharescam.com)

O turistă din Sibiu și una din Brașov sunt numai două dintre cele mai recente victime ale hoților, în Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au anunțat desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din buzunare și poșete, fapte comise în mijloacele de transport în comun, ocazie cu care au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unor astfel de fapte.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța, o infracțiune de furt, faptă comisă la data de 29 iulie a.c., când acesta ar fi sustras portofelul din poșeta unei tinere, de 24 de ani, din Sibiu, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina altui bărbat, de 55 de ani, din Constanța, o tentativă la infracțiunea de furt și două infracțiuni de furt, fapte comise în perioada 25-27 iulie, acesta sustrăgând unor bărbați portofelele din borsetă, respectiv buzunar, în timp ce se deplasau cu un mijloc de transport în comun.

La data de 30 iulie a.c., cei doi bărbați au fost reţinuți de poliţişti pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 31 iulie a.c., să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, umare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 29 iulie, acesta ar fi sustras unei femei, de 49 de ani, din Brașov, o mapă ce conținea mai multe vouchere de vacanță, din incinta unui hotel, din stațiunea Mamaia. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și înapoiat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, una dintre cele mai căutate destinații turistice

Tue Jul 31 , 2018
Chiar dacă pe litoral e o zi înnorată sau ploioasă, aveți multe alternative de petrecere a timpului. Cea mai la îndemână atracție este Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, care include și Delfinariul. Din 2016, Delfinariul dispune de o sală nouă, cu peste 1.300 de locuri, o investiție de câteva […]
delfinariu, delfini