O sinagogă pentru 42 de evrei. Mazel tov, Sorin Lucian Ionescu!

Șansele ca sinagoga din Constanța să fie reabilitată sunt mai mari ca niciodată. Totul i se datorează președintelui de azi al Comunității Evreiești din Constanța, Sorin Lucian Ionescu. Când toată lumea credea că nu se mai poate face nimic, când rechinii imobiliari adulmecau mirosul de cadavru al clădirii și când gurile rele dădeau ca sigură apariția unui hotel pe teren, acesta s-a încăpățânat să creadă că poate salva clădirea.

A făcut pași mari, despre care am scris în România liberă.

Remarcabil este că tot efortul este depus în numele a 42 de membri ai comunității. Atâția mai sunt, oficial, în Constanța. Sinagoga nu va fi numai a lor, ci a orașului, va fi un obiectiv turistic, într-o zonă în care mai există catedrală ortodoxă, geamie, biserică catolică.

Felicitări, Sorin Lucian Ionescu! Și succes, pentru că urmează partea cea mai grea, aceea de a găsi aproape un milion de euro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un ziarist olandez, în Constanța pe urmele lui Radu Mazăre. Ce spune despre DNA

joi iun. 25 , 2015
Publicația în care va apărea articolul Un ziarist de la unul dintre cele mai citite ziare din Olanda, NRC Handelsblad, s-a aflat zilele trecute în Constanța și în București, pentru a scrie un articol despre Radu Mazăre și despre DNA. Și-a programat întâlniri cu mai multe personalități din oraș, de […]

V-ar putea interesa și: