O sirenă de alarmare a fost montată pe strada Interioară I din Constanța

Sirena de alarmare publică de pe imobilul situat pe strada Interioară III va fi mutată pe o clădire de pe strada Interioară I.

„Această decizie de relocare a fost luată în urma efectuării unui studiu de audibilitate.”, spune Primăria Constanța.  

La finalizarea relocării, astăzi sau mâine, vor avea loc verificări prin impulsuri scurte ale sirenei.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Procurorii DNA au reținut un comisar șef de poliție și un avocat

mie oct. 5 , 2022
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 04 octombrie 2022, a inculpaților: STOICA ION-JOE, comisar șef de poliție, fost șef al Biroului Accidente Rutiere Soldate cu Victime […]

V-ar putea interesa și: