O șoferiță a lovit mașina unui norvegian care conducea sub influența băuturilor alcoolice

accident in constanța produs de un norvegian
În imagine se văd rezultatele accidentului. Poliția și ISU Dobrogea au ajuns la fața locului (foto: IPJ Constanța)

O șoferiță a lovit mașina unui norvegian care conducea sub influența băuturilor alcoolice, în municipiul Constanța. În total, patru autoturisme au fost accidentate. Norvegianul s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii spun că în data de 09 februarie 2019, la ora 12:55, o femeie in vârstă de 62 de ani a condus un autoturism pe strada București, dinspre strada Theodor Burada către strada Atelierelor. Când a ajuns la intersecție cu bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa dinspre bulevardul I.G. Duca către bulevardul I.C. Brătianu, înmatriculat în Norvegia şi condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani care se afla sub influenta băuturilor alcoolice. Testele au arătat că avea 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, autoturismul înmatriculat in Norvegia a fost proiectat în alte două autoturisme parcate. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei de sex feminin.

Pe numele cetățeanului norvegian s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a părăsit locul accidentului, dar nu va fi cercetat penal și pentru acest lucru. Acesta a coborât din mașină după accident, dar se afla în zonă. S-a speriat și spune că nu a știut regulile din România. Imediat după ce a ieșit din autoturism a sunat-o pe prietena lui și a întrebat-o ce să facă, spunându-i ca e la 10 metri de locul accidentului.

One comment

  • Stefan Petrescu

    Baaa Vikingule beat, soferia este internationala, ok? Te trag acuma de urechi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.