O șoferiță a lovit un motociclist

motociclist
Motociclistul a fost rănit ușor

O șoferiță a lovit un motociclist, în municipiul Constanța.

Conform primelor informații, o femeie, de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale, dinspre I.G. Duca spre bulevardul 1 Decembrie 1918, iar la intersectia semaforizată din zona Casei de Cultură, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, efectuând viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani,din Constanta.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Ieri, în zona Casei de Cultură au avut loc două accidente rutiere, în care au fost rănite mai multe persoane, printre care și doi minori.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RATC și-a reluat traseele obișnuite

lun mart. 12 , 2018
Regia Autonomă de Transport în Comun anunță publicul călător că azi, 12 martie 2018, din cauza lucrărilor executate de S.C. RAJA S.A. pentru remedierea unei avarii la intersecția str. Mircea cel Bătrân cu str. Nicolae Iorga, au fost deviate traseele liniilor: 2-43, 43M și 43C. Remedierea a fost executată și […]
ratc

V-ar putea interesa și: