O stradă din Constanța care avea sens unic va fi transformată în stradă cu dublu sens de circulație

Primăria Constanța a anunțat, pe 1 februarie, că a decis ca un tronson al străzii Călărași să devină cu dublu sens.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia. Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Confort Urban au avizat modificarea sensului de circulație pe strada Călărași, tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada I.G. Duca.  

„Astfel, începând de luni, 06 februarie, circulația autovehiculelor se va realiza în ambele sensuri pe tronsonul menționat. Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă.”, a anunțat primăria. 

În contextul noilor reglementări, instituția conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. 

Recomandare: Schimbările în traficul din Constanța s-au făcut după ureche. Primăria vrea de-abia acum să achiziționeze un studiu de trafic general


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

8 thoughts on “O stradă din Constanța care avea sens unic va fi transformată în stradă cu dublu sens de circulație

  1. Ar trebui sa scoata toate prostiile de sensuri unice si sa faca parcari,asa cum s a promis. N au facut decat sa bulverseze orasul si sa creeze ambuscade.

    1. Păi tocmai asta e problema, că străzile sînt prea înguste pentru a avea și parcare și circulație în ambele sensuri, mai ales că în zonele cu case proprietarii nu-și mai bagă mașina în curte că nu mai au teren disponibil nici cît să se cace o pisică. Ori una, ori alta.

      1. Omiteți micile greșeli de exprimare,esență contează,omul are dreptate,proprietarul curții își aroga dreptul de proprietate asupra trotuarului câtă lungime are gardul,inclusiv portiță,poarte mare și ușile garajului,concret:tot trotuarul dintr-o cele 2(doi) case învecinate,care foarte posibil și ei procedează identic,trotuarul fiind acaparat de pretinși proprietari,dar fără drept și fără a plăti absolut nici un leu in plus fata de cat este înregistrat în rolul fiscal,că impozit pe locuință.Va invit să analizați,nu judecați,aceasta revine unei Instanțe,comentați,în funcție de interese personale,de grup,ori cetățenești.La multi ani tuturor.

  2. Se poate lăsa fără sensuri unice nici o strada pana se termina de modernizat bulevardele. Ca toate sensurile dau în străzi în lucru. Înainte vara dacă prindeau un semafor doua acum stai 5-6. S-a creat din cauza introducerii sensurilor. Fără cap toată fluidizarea traficului. Noaptea funcționează semafoarele ar putea fi pe intermitent. Eu as propune votarea pentru sensuri unice sau nu. Nu contest ca vreo 2-3 strazi le trebuie sens unic dar la noi s-a exagerat rău. Și se pot da multe exemple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele 4 obiective strategice care trebuie îndeplinite de noua Lege a Educației

mie feb. 1 , 2023
Dezbaterea pe Legea Educației trebuie să fie temeinică și riguroasă iar analiza asupra proiectelor să fie făcută de către toate părțile implicate (autorități cu factor decident, profesori, părinți, asociații de elevi). Este punctul de vedere exprimat astăzi de Cristina Dumitrache, deputat PSD. „Au fost prea multe modificări ale Legii Educației. […]
cristina dumitrache

V-ar putea interesa și: