O stradă din Portul Tomis va fi închisă traficului rutier temporar

Un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare pe strada Lebedei din Portul Tomis. Atât zona pietonală cât și cea carosabilă sunt reconfigurate pentru a permite drenarea apei. Astăzi, se decopertează carosabilul, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16:00.

„Marți, 09 noiembrie și miercuri, 10 noiembrie, se va interveni cu utilaje pentru asfaltare. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.”, a anunțat Primăria Constanța.

Conducătorii auto care tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernul vrea să pună cruce microîntreprinderilor, așa cum le știm

Mon Nov 8 , 2021
81 la sută dintre microîntreprinderi ar urma să fie constrânse să treacă de la plata impozitului pe cifra de afaceri la plata impozitului pe profit. Ideea apare în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care conţine reforme radicale în ceea ce privește fiscalitatea. Dezvăluirea a fost făcută de către Dan […]