O sută de constănțeni tâlhăriți pe stradă

Hoții nu mai au nicio jenă. Acționează ziua în amiaza mare, în plină stradă, fără să le fie teamă că sunt văzuți, fără să le fie teamă de repercusiuni.

Au fost cazuri când doamnelor li s-au smuls cerceii din ureche, telefoanele mobile, lanțurile și poșetele.

Tâlharii au provocat nu numai pagube materiale, ci și traume fizice și psihice, dar și cazuri când

De la începutul anului până acum, circa 100 de persoane au fost tâlhărite, în municipiul Constanța. Cifra este extrem de îngrijorătoare, dar polițiștii văd și partea bună a paharului: cazurile sunt în scădere cu 28% față de perioada similară a anului trecut.

Cel mai recent caz a avut loc ieri.

„În jurul orei 11.00, a avut loc o tâlharie asupra unei femei în varstă, din Constanța, pe o stradă din municipiul Constanta, rămasa deocamdată cu autor necunoscut. Este singura fapta cu autor necunoscut de ieri. Există deja un cerc de suspecți, iar polițiștii desfășoară activități specifice de depistare a autorului si tragerea lui la răspundere penala.”, au precizat polițiștii constănțeni.

Aceștia spun că, în luna octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Politiei municipiului Constanta au destructurat 3 grupuri de indivizi care au comis fapte cu violență, adică tâlhărie calificată și tâlhărie, asupra unor persoane prin smulgerea de bunuri. Este vorba despre telefoane, poșete, lănțișoare de la gât.

În total, în luna octombrie au fost identificate 11 persoane, cu vârste intre 16 si 35 de ani, care deja sunt arestate preventiv pentru 30 de zile si se află in arestul IPJ Constanta.

Sunt cazuri izolate, nu este un fenomen, spun polițiștii.

Mulți constănțeni nu sunt de aceeași părere. Unul dintre ei, de exemplu, spune că pe strada Prelungirea Bucovinei niște copii rromi, de maximum 12 ani, încearcă să le fure din mână telefoanele celor mai bătrâni dintre trecători.

Când astfel de lucruri se întâmplă ziua, fără nicio jenă, înseamnă că orașul are o problemă.

Una dintre soluții ar fi amplasarea de urgență a camerelor de luat vederi în tot orașul, pentru descurajarea infractorilor și pentru identificarea cât mai rapidă a acestora.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “O sută de constănțeni tâlhăriți pe stradă

  1. 100? Ce aveti? In Mamaia, doar in 5 minute, au fost jefuite 3 persoane, inclusiv eu!! Asta pe o arie de 30m.. plus ca politistii se laudau ca acea zona e plina de hoti, ca in fiecare seara rup furturile, dar n au ce sa le faca!! Misto! Asa ca.. vreau si eu sa fiu hot, sa nu aiba autoritatile ce sa mi faca.. m as supara daca m ar prinde.. as fi mai ghinionista..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA în Lazu

Fri Oct 26 , 2018
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Lalescu, din localitatea Lazu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 26 octombrie 2018, în intervalul orar 10,00 – 13,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de […]
raja intrerupere apa