O tânără de 20 de ani a fost prinsă beată la volan

soferita
Femei la volan (fotografie cu caracter demonstrativ)

O tânără de 20 de ani a fost prinsă beată la volan și a refuzat să fie testată cu aparatul alcooltest.

La data de 17 februarie a.c., ora 05.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Conducătoarea auto a refuzat să fie testată cu aparatul alcooltest și fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”

IPJ Constanța

La aceeași dată, la ora 01.20, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Ciocârlia de Sus, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe șoseaua Negru Vodă din localitatea Chirnogeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.57 mg/l alcool în aerul pur expirat). Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 16 februarie a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 1.09 mg/l alcool în aerul pur expirat). Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 16 februarie și tot la ora 17.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Lalelelor din Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 1.10 mg/l alcool în aerul pur expirat) și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident mortal în Portul Constanța. A căzut de la înălțime

Sun Feb 17 , 2019
Un accident mortal a avut loc, duminică dimineață, în portul Constanța. Un bărbat a căzut de la înălțime, de pe o schelă, în incinta Chimpex. Acesta nu era însă angajat al companiei. Medicii care au răspuns la apelul 112 l-au găsit în stop cardiac. Au început imediat protocolul de resuscitare, […]