O tânără educatoare, mamă a trei copii, se luptă un cancer de creier. „Aveam dureri de cap, amețeli din ce în ce mai dese”

Antonela are 31 de ani și este educatoare. Acum, în Săptămâna Patimilor, Antonela se află pe un pat de spital. Viața ei atârnă de un fir de ață. Educatoarea mult iubită, nu doar de cei trei copilași ai ei – Erika, Sofia și Tudor, ci și de micuții de la grădiniță, suferă de cancer cerebral. Medicii spun că are șanse de vindecare. Tratamentul care i-ar putea salva viața costă însă 90.000 de euro.

„În februarie, la un control de rutină, urmat de un examen RMN, am aflat că am două formațiuni canceroase la nivel cerebral. Aveam dureri de cap, amețeli din ce în ce mai dese și o stare accentuată de somnolență. Pentru că am 3 copii mici, am pus totul pe seama oboselii și a surmenajului. Diagnosticul dur m-a făcut să văd însă viața din altă perspectivă. M-a determinat să îmi pun întrebări existențiale, să mă gândesc mai mult la copii, la familia mea, la scopul meu în această lume. Copiii nu înțeleg prea bine nici acum ce mi se întâmplă, sunt prea mici pentru a percepe gravitatea situației. Sunt afectați însă de absența mea și îl întreabă mereu pe tatăl lor când mă întorc acasă. I-am explicat doar fetiței celei mari, în vârstă de 6 ani, că plec la tratament, ca să fiu sănătoasă,” a povestit cu lacrimi în ochi, de pe un pat de spital, tânăra educatoare. 

Antonela se află în acest moment la tratament, în Turcia. După o perioadă în care a crezut că a învins cancerul, boala a recidivat. 

„După aflarea diagnosticului, am început de urgență imunoterapia. 5 luni a durat tratamentul. Am făcut un credit de nevoi personale ca să putem acoperi costurile. Totul a decurs bine, iar de Crăciun am fost acasă lângă familia mea. Bucuria nu avea să dureze însă prea mult. În Postul Paștelui simptomele inițiale au revenit, am început să am amețeli, iar medicii mi-au confirmat că boala a recidivat. Am simțit că se învârte totul cu mine. Nu știam ce să le mai spunem copiilor când am ajuns acasă,” ne-a mărturisit Antonela.

Cu ajutorul Asociației Salvează o inimă, tânăra mămică a început un tratament inovativ, dar și extrem de agresiv, într-o clinică din Turcia. Costurile totale se ridică însă la 90.000 de euro. 

„Antonela are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Este o situație cumplită, dar nu este totul pierdut. Atâta timp cât mai există omenie pe pământ, cât românii încă mai sunt solidari cu cel de lângă ei, mai este speranță. Am salvat nenumărați oameni diagnosticați cu cancer care nu mai aveau aparent nicio șansă, dar le-am dat noi șansa de a se vindeca prin donațiile noastre. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi dă Antonelei o șansă în plus de a-și vedea copiii crescând. Erika, Sofia și Tudor au nevoie de mămica lor!”, au declarat reprezentanții asociației.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/antonela-stoica/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Antonela Stoica!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “O tânără educatoare, mamă a trei copii, se luptă un cancer de creier. „Aveam dureri de cap, amețeli din ce în ce mai dese”

 1. E tinără sărăcuta, am citit că eu m am regăsit in povestea ei, am avut ameteli mai dese si dureri de cap si astept programare la neurolog dar eu mi am trăit viata am 70 ani.

  1. Doamne Ajut-o ! Dumnezeu o va face bine, suntem cu totii alături de ea,unii cu sprijin financiar,altii moral, și mai ales să o purtam in rugaciune,

 2. Dureros…Cunosc mai multe cazuri…Trebuie și financiar de ajutat, dar mai mult și prin
  Rugăciuni comune, foarte credibile, puternice, concomitente( prin concrete biserici…de pe acasă…coordonând timpul.)
  Am și lucrat, ca soră medicală- psiholog…cu
  Pacienții, deja fară nici o sansă…de diferite
  vârste…și cu diferite posibilități materiale…
  Decide D O M N U L( spusele Chirurgului- oncolog= GHEORGHE Tâbârnă )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Mărturii sacre”

mar apr. 11 , 2023
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 12 aprilie 2023, de la ora 18.00, vernisajul expoziției „Mărturii sacre”. Evenimentul aflat sub egida Centrului de Cercetare Ştiinţifică și Creaţie Artistică „Euxin” va avea loc la parterul corpului A din campusul universitar și va fi precedat de un concert de muzică corală, […]

V-ar putea interesa și: